vakgarageautoweerd_auto-huren

GOEDKOOP EEN AUTO OF BESTELBUS HUREN IN UTRECHT!

Bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht kan je eenvoudig, snel en goedkoop een auto, bestelbus of aanhanger huren. Autohopper Autoweerd is centraal in Utrecht gevestigd aan de Weerdsingel Oost-Zijde 42 en is dus makkelijk bereikbaar.   

In onderstaand overzicht kan je makkelijk (24/7) een reserveringsaanvraag doen of een prijsberekening maken. Heb je liever telefonisch contact? Bel dan 030-3031600.

DE NO-NONSENSE AUTOVERHUURDER

Heb je een kleine auto nodig om even op (zakelijk) bezoek te gaan of een ruime station voor een vakantie? Dan is Autohopper Autoweerd in Utrecht (centrum) de juiste autoverhuurder voor jou. Ook verhuren wij een brede range van bestelbussen. Van een kleine bestelauto (3m3) tot een grote bestelbus (11m3) wat ideaal is voor een verhuizing. Dit tegen scherpe tarieven met goede en transparante condities zonder addertjes onder het gras. Wil je heel goedkoop een auto huren dan huur je onze  bestickerde promo auto al voor een extra scherp tarief. Dat noemen wij nou No-Nonsense!! 

GOEDKOOP EEN BESTELBUS OF VERHUISBUS HUREN IN UTRECHT?

Heb je goederen te vervoeren of ga je verhuizen? Dan heeft Autohopper een ruim assortiment bestelbussen. VariĆ«rend met een inhoud van 3m3 (formaat Peugeot Partner)  tot 11m3, (verhuiswagen verlengd en verhoogd) wat ideaal is voor grote volumes of zware spullen.

vakgarageautoweerd_autohopper_2

ZAKELIJK HUREN OF SHORTLEASEN? 

Heb je zakelijk behoefte aan flexibele mobiliteit voor korte of lange periodes? Speciaal voor onze zakelijke klanten die regelmatig een auto of bestelbus huren hebben wij zakelijke tarieven. Wil je hier meer informatie over? Neem dan even contact op met onze verhuur afdeling. Telefoon: 030-3031600 of mail: autoverhuur@autoweerd.nl

vakgarageautoweerd_autohopper3