vakgarage_174

RUIMTEGEBREK OPSLAG

Door het verwisselen van zomer- of winterbanden, moeten de banden die de weg niet op gaan worden opgeslagen. Thuis is een optie voor het opslaan van banden, mits u de ruimte ervoor heeft. Mocht u gebruik aan ruimte hebben voor de bandenopslag, dan kunt u voordelig uw banden onderbrengen bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht.

Met zekerheid en zeer veilige opslag
Onze professionele bandenhotel, met al meer dan 1500 sets in opslag, is voorzien van de juiste voorzieningen voor het veilig en zeker opslaan van uw autobanden. Maakt u zich maar geen zorgen over de veiligheid van uw autobanden. Bij Autoweerd zijn alle banden verzekerd tegen diefstal en brand. We nemen alle zorgen voor u uit handen. Ook benieuwd naar een professionele bandenopslag? Neem dan direct contact met ons op.

Directe bandenwissel, makkelijk geregeld

Andere autogarages hebben meestal geen eigen bandenhotel in beheer, maar Vakgarage Autoweerd wel! Bij de autobanden opslag staan de bande bij ons ter plaatse; u kunt voor een bandenwisseling direct bij ons terecht. Zijn uw banden toe aan vervanging? Wacht niet te lang en plan eenvoudig online een afspraak in.

Maak een afspraak!

Kosten: voordelig opslaan per seizoen
Voor het veilig opslaan van uw banden betaalt u slechts 17,- per seizoen. Dat komt neer op een jaarlijks bedrag van 34,-. Hiermee zijn wij goedkoper dan andere autobedrijven.

Waaraan voldoet onze bandenopslag in Utrecht?

  • ideale omstandigheden opslaglocatie; goede ventilatie, droge omgeving en beschermd tegen zonlicht en slecht weer
  • bescherming tegen chemische stoffen, scherpe voorwerpen (zoals hout of glas)
  • banden worden niet blootgesteld aan hittebronnen, vlammen, vonkende materialen en elektrische motoren
  • professionele omgang met autobanden, zowel opslag en montage

Informatie zomer- en winterbanden bij Autoweerd
Wilt u meer weten over het wisselen van zomerbanden? Bekijk hier alle informatie over zomerbanden. Wilt u meer weten over winterbanden? Bekijk hier alle informatie over het verwisselen van winterbanden bij Vakgarage Autoweerd.