VG_Bandenwissel_2022_SULU_1320x743

BANDENOPSLAG UTRECHT

Een professionele en veilige banden opslag
Na het verwisselen van zomer- of winterbanden, moeten de overgebleven set wielen (of losse banden) worden opgeslagen. Thuis in de schuur is een optie, mits u daar de ruimte voor heeft. Om het sjouwen en vieze handen (en vlekken in de auto) te voorkomen kunt u ook voordelig uw wielen/banden onderbrengen bij Vakgarage Autoweerd in Utrecht.

 

Het bandenhotel in Utrecht
Ons bandenhotel, met al meer dan 1400 sets in opslag, is voorzien van de juiste voorzieningen voor het professioneel opslaan van uw autobanden. Bij Bovag Autobedrijf  Autoweerd zijn alle banden verzekerd tegen diefstal en brand. Wij nemen deze zorg voor u uit handen, letterlijk. Ook benieuwd naar een professionele bandenopslag? Neem dan gerust contact met ons op, voor elke auto die bij ons wordt onderhouden hebben wij speciale tarieven. Ook voor de wissels zelf.

Directe bandenwissel, makkelijk geregeld

Andere autobedrijven hebben vaak geen eigen bandenhotel in beheer, maar Vakgarage Autoweerd wel! In onze speciaal ingerichte bandenopslag herbergen we voor vaste klanten de zomer en winterwielen, zo kunnen zij voor een bandenwisseling of wielenwissel snel bij ons terecht. Wilt u ook gebruik maken van deze vaste-klantenservice: dat kan als u auto bij ons in onderhoud is.

Maak een afspraak!

Kosten: voordelig opslaan per seizoen
Voor het veilig opslaan van uw banden- of wielen-set betaalt u slechts 26,- per halfjaar. Dat komt neer op een jaarlijks bedrag van 52,- incl. de BTW.  Inclusief logistiek, handling en verzekering. Hiermee zijn wij goedkoper dan andere autobedrijven in Utrecht.

Informatie zomer- en winterbanden bij Autoweerd
Wilt u meer weten over het wisselen van zomerbanden? Bekijk hier alle informatie over zomerbanden
Wilt u meer weten over winterbanden? Bekijk hier alle informatie over het verwisselen van winterbanden bij Vakgarage Autoweerd Utrecht.