Autohopper

Welkom bij Autohopper Utrecht, voor het snel en voordelig huren van een nette personenauto, een handige bedrijfswagen, een ruime of stationwagon, zo’n enorme verhuisbus of zelfs een aanhangwagen. Benzine, diesel of zelfs hybride; Autoverhuur Utrecht heeft het!

Dankzij het slimme verhuur-concept van Autohopper is autoverhuur voor elk type huurauto mogelijk. Spotgoedkoop voor een enkele dag, een leuk weekendje weg of een weekje naar het buitenland. Ideaal voor die verhuizing, een team-uitje, een vakantie of een optreden; je luxe huurauto staat vol getankt klaar bij Autoweerd Utrecht. Altijd een nieuwe, complete auto mét airco en radio/CD-installatie, en indien gewenst een navigatie-systeem of kinderzitje aan boord. No-nonsense autoverhuur. Snel, simpel en verrassend goedkoop! Al vanaf 19,- per dag!

autohopper verhuizing bus huren autoverhuur

Ook voor zakelijk gebruik heeft Vakgarage Autoweerd mobiliteit klaar staan. Speciale tarieven voor fleetowners, maar ook als ZZP-er of MKB-er is het ideaal om alleen voor de auto te betalen op het moment dat je deze gebruikt: Autohopper voorziet in uw zakelijk verkeer. Short-Lease is al mogelijk vanaf 2 weken! Stap-in en rijden maar!

Vragen over Autohopper? Mail of bel naar: info@vakgarageautoweerd.nl of 030-3031600